Κύθηρα & Αντικύθηρα - Τμήμα Ιονίων Νήσων

Τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα βρίσκονται κοντά στην Πελοπόννησο και αποτελούν μέρος του συμπλέγματος των νησιών του Ιονίου

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
σχετικά με τη διάρκεια

Αναψυκτικά &
Νερό Περιλαμβάνονται

Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Ηλιοθεραπεία, Κολύμπι

Επικοινωνήστε μαζί μας για
περισσότερες πληροφορίες.

Στα Κύθηρα οι περισσότερες παραλίες κόβουν την ανάσα. Η διαδρομή για κάθε παραλία είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Η ακτογραμμή των Κυθήρων φιλοξενεί μεγάλο αριθμό παραλιών, άλλες είναι μεγάλες και άλλες μικρότερες και φημίζονται για τα καθαρά νερά, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της και σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Καλάδι, Μελιδόνι, Αγία Πελαγία, Χάλκος είναι μόνο λίγες από τις εκπληκτικές παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε.
Τα Αντικύθηρα ή Τσιριγκότο (του ενετικού Cerigotto) που βρίσκεται στο πέρασμα μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης. Το ναυάγιο των Αντικυθήρων είναι ναυάγιο από το 2ο τέταρτο του 1ου αιώνα π.Χ. Ανακαλύφθηκε από σφουγγαράδες το 1900. Το ναυάγιο παρουσίαζε πολλά αγάλματα, νομίσματα και άλλα αντικείμενα που χρονολογούνται από τον 4ο αιώνα π.Χ., καθώς και τα σοβαρά διαβρωμένα υπολείμματα μιας συσκευής που ονομάζεται ο παλαιότερος γνωστός αναλογικός υπολογιστής στον κόσμο, ο μηχανισμός των Αντικυθήρων.

Κάντε Κράτηση Τώρα

MM slash DD slash YYYY

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας την ίδια μέρα με την προσφορά μας!

Φωτογραφίες